2015. november 11., szerda

Paleo cseresznyés morzsasüti

Hozzávalók
3  tojás
1 citrom reszelt héja és leve
5 ek. eritrit
15 dkg darált dió
10 dkg kókuszliszt
3 evőkanál mandulaliszt
2 ek kókuszolaj
fél kk. szódabikarbóna
csipet só

Tészta tetejére:
diódarabok mézbe forgatva a tetejére
6 marék cseresznye, fahéj, eritrit- jól elkeverve

Elkészítés

A hozzávalókat jól összekeverjük, és egy órára berakjuk pihentetni a hűtőbe. Összekeverjük a cseresznyét a fahéjjal és az eritrittel. Kisebb méretű sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk a tészta háromnegyed részét, és betoljuk a sütőbe 5 percre. Kivéve a sütőből a kinyomkodott gyümölccsel megszórjuk, ráreszeljük a maradék tésztát és megszórjuk a mézes dióval. Kb. 25 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése