2019. január 27., vasárnap

Mandulalisztes piskótatekercs


Hozzávalók:
4 evőkanál mandulaliszt
4 tojás
2 evőkanál vaníliás poreritrit
egy csipet sütőpor
6 evőkanál víz
Cukormentes sárgabaracklekvár

Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük. A poreritritet habosra keverük a sárgájával,  majd a fehérjéhez keverjük óvatosan. A mandulalisztet elkeverjük a sütőporral és a tojásokhoz keverjük a vízzel együtt, úgy, hogy a hab ne törjön össze. Sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük. Kivesszük a tepsiből, megfordítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt. Tiszta konyharuhára fektetjük, melegen megkenjük lekvárral és a konyharuha segítségével feltekerjük. Hagyjuk kihűlni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése