Spenótos dán krémsajttal töltött csirkemell
Hozzávalók:
2 db csirkemell
só, bors, mindenmentes ételízesítő, pirospaprika (összekeverjük)
dán krémsajt
100 gramm spenót
A krémsajtot összekeverjük a spenóttal. A csirkemelleket bevágjuk, megtöltjük a sajttal, kívülről beledörzsöljük a fűszereket. Kizsírozott sütőtálba tesszük, pici vizet öntünk a sütő tál aljára, a csirkék tetejére is csipkedünk egy pici zsírt és fólia alatt 20 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát és 10 percig pirítjuk.
Gluténmentes tócsni
Hozzávalók:
4 db nagy krumpli
só, bors
2 tojás
4 evőkanál rizsliszt
Zsír a sütéshez
A krumplit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és állni hagyjuk, ha levet eresztett, kinyomkodjuk és átrakjuk egy másik tálba. A többi hozzávalóval kikeverjük és zsírban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése