A hamburger buci receptjét az alábbi linken találjátok meg. Golyókat formálunk, majd kilapítjuk. GM zabpelyhet használjunk!! http://rekabalko.blogspot.hu/2016/04/zabpelyhes-bagett.html
Hozzávalók a húspogácsához:
fél kg darál sertés dagadó
só, bors
mustár, ketchup
1 tojás
kis fej hagyma
GM zsemlemorzsa, olaj
paradicsom
uborkalilahagyma
ketchup
mustár
saláta
toast sajt
Elkészítés:
A darált húst ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk. Hozzáadjuk az 1 tojást 2 evőkanál mustárt, 3 evőkanál
ketchupot, az apróra vágott vöröshagymát, és annyi gm zsemlemorzsát, hogy
ne legyen túl laza. 1 órát pihentetjük a hűtőben. Utána kerek
húspogácsákat készítünk. Kis olajat öntünk teflonos sütőbe és mindkét
oldalát a húsnak 8 percig sütjük. A Hamburger bucikat kettévágjuk(
előtte mikróban felmelegítjük) és ízlés szerint tehetünk bele salátát,
paradicsomot, uborkát, lila hagymát, sajtot, ketchupot, mustárt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése