2014. november 2., vasárnap

Non plus ultra

 

 

 

Hozzávalók

A tésztához:

  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg margarin
  • 14 dkg porcukor
  • 4 db tojássárgája

A habhoz:

  • 4 db tojásfehérje
  • 40 dkg kristálycukor 

A töltelékhez:

  • 40 dkg sárgabarack lekvár 
 Elkészítés
1, A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
2, A tésztát vékonyra kinyújtjuk, pálinkás pohárral kiszaggatjuk
3, A habhoz a tojásfehérjét a kristálycukorral tejföl állagúra felverjük.
4, A korongokra kiskanállal habot halmozunk.
5, A habos korongokat kb. 15 percig sütjük.
6, A kihűlt korongokat megkenjük baracklekvárral és összetapasztjuk őket.







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése