Hozzávalók:
15 dkg darált dió
10 dkg őrölt kókuszreszelék
10 dkg kókuszreszelék
6 dkg puha laktózmentes vaj
3 evőkanál kakaópor vagy karobpor
2 marék mazsola
3 marék meggy
4 evőkanál paleo baracklekvár (cukor nélküli)
laktózmentes tej
rum ízlés szerint
A tetejére:
2 evőkanál szilárd kókuszzsír
2evőkanál kakaópor
2 evőkanál kókuszcukor
Elkészítés:
A diót, a kókuszreszeléket, az őrölt kókuszreszeléket és a kakaóport összekeverjük, hozzáadjuk a vajat, jól összegyúrjuk, hozzáadjuk a baracklekvárt, ízkés szerint rumot és édesítőt, majd annyi tejet, hogy egy kókuszgolyó masszát kapjunk. Ezt követően belekeverjük a mazsolát és a meggyet. Egy kisméretű tepsi, vagy sütőtál alját megszórjuk kókuszreszelékkel, és belenyomkodjuk a masszát. Gőz fölött a kókuszzsírt felolvasztjuk a kakaóporral és a kókuszcukorral, majd ráöntjük a
süti tetejére. A hűtőben fél napot pihentetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése