2016. február 29., hétfő
Csokikrémes, diós girella (gluténmentes, tejmentes)
Hozzávalók:
55 dkg Schar mix bread B
csipet só
2 csapot ek. utifűmaghéj
1 csomag gluténmentes porélesztő
2 tojás
4 ek. méz
4 ek. kukoricaolaj
3 dl víz
Csokikrém:
1 tábla Norbi update paleo étcsokoládé
4 ek. rizstej
méz ízlés szerint
3 marék darált dió
A hozzávalókból tésztát dagasztunk, és egy órára félretesszük pihentetni. Az étcsokit vízgőz felett megolvasztjuk, hozzákeverjük a rizstejet és a mézet. A megkelt tésztát két részre osztjuk. Téglalapra nyújtjuk őket, háromszögeket vágunk, megkenjük a csokikrémmel és megszórjuk darált dióval, majd feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük.
Tiszta nutella íze van :) :)
Így vágunk háromszögeket:
Eredeti recept: http://www.global.schaer.com/hu/glutenmentes-receptek/desszertek/fahejas-csiga
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése