2016. február 29., hétfő

Csokikrémes, diós girella (gluténmentes, tejmentes)


Hozzávalók:
55 dkg Schar mix bread B
csipet só
2 csapot ek. utifűmaghéj
1 csomag gluténmentes porélesztő
2 tojás
4 ek. méz
4 ek. kukoricaolaj
3 dl víz

Csokikrém:
1 tábla Norbi update paleo étcsokoládé
4 ek. rizstej
méz ízlés szerint
3 marék darált dió

A hozzávalókból tésztát dagasztunk, és egy órára félretesszük pihentetni.  Az étcsokit vízgőz felett megolvasztjuk, hozzákeverjük a rizstejet és a mézet. A megkelt tésztát két részre osztjuk. Téglalapra nyújtjuk őket, háromszögeket vágunk, megkenjük a csokikrémmel és megszórjuk darált dióval, majd feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük.

Tiszta nutella íze van :) :)

Így vágunk háromszögeket:

Eredeti recept: http://www.global.schaer.com/hu/glutenmentes-receptek/desszertek/fahejas-csiga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése