2016. április 1., péntek
Kókuszgolyó (glutén- és tejmentes)
Hozzávalók:
50 dkg Alfa mix liszt
24 dkg laktózmentes vaj
2 tojás sárgája
2 narancs reszelt héja
1 csipet só
5 evőkanál méz
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk, megszúrkáljuk és előmelegített sütőben sütjük, figyeljünk, mert hamar megéghet.
Ha kihűlt a keksz összetörjük és ízlés szerint az alábbi hozzávalókkal kókuszgolyó masszát formálunk:
kakaópor
3 ek Liga
baracklekvár
kávé
rum
méz
rizstej
Közepére meggyet tettem, majd kókuszreszelékbe, vagy mandulába forgattam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése