Hozzávalók (4 kehely):
70 gramm darált dió
60 gramm kókuszliszt
1tábla Norbi update palo étcsokoládé
3 evőkanál méz
3 tojás
70 ml. olvasztott kókuszzsír
csipet só
Norbi update folyékony Sweet Lovely édesítőszer ízlés szerint
1 dl rizstej
1 tk. sütőpor
1 narancs reszelt héja
1 marék durvára vágott dió
Gőz fölött megolvasztjuk a csokit, a
kókuszzsírt, a tejet, és a mézet. A tojásokat felverjük, hozzáöntjük a
csokis keveréket, belereszeljük a narancs héját. Hozzáöntjük a száraz
hozzávalókat. Előmelegített sütőben alacsony hőfokon kb. 20 percig
sütjük.
1 csomag gluténmentes haas vaníliás pudingport rizstejjel, édesítővel megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A kakaós sütit szétmorzsoljuk és a pudinggal kelyhekbe rétegezzük. Eperrel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése