2016. április 22., péntek

Vanília pudingos kehely (glutén és tejmentes)

Hozzávalók (4 kehely):
70 gramm darált dió
60 gramm kókuszliszt
1tábla Norbi update palo étcsokoládé
3 evőkanál méz
3 tojás
70 ml. olvasztott kókuszzsír
csipet só
Norbi update folyékony Sweet Lovely édesítőszer ízlés szerint
1 dl rizstej
1 tk. sütőpor
1 narancs reszelt héja 
1 marék durvára vágott dió

Gőz fölött megolvasztjuk a csokit, a kókuszzsírt, a tejet, és a mézet. A tojásokat felverjük, hozzáöntjük a csokis keveréket, belereszeljük a narancs héját. Hozzáöntjük a száraz hozzávalókat. Előmelegített sütőben alacsony hőfokon kb. 20 percig sütjük.

1 csomag gluténmentes haas vaníliás pudingport rizstejjel, édesítővel megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A kakaós sütit szétmorzsoljuk és a pudinggal kelyhekbe rétegezzük. Eperrel díszítjük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése