2019. május 11., szombat

Tejszínes, spenótos spárga sütőben sült fasírttal


Recept:
8 db spárga
spenótlevél 
2 dl tejszín
fokhagyma
bors

A spárgát és spenótot megfőzzük az ízesített tejszínben. 

Fasírt:
500 gramm darálthús
1 tojás
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
bors
pirospaprika
4 szelet Ceres szénhidrát csökkentett kenyér vízbe áztatva

A vöröshagymát és fokhagymát olíva olajon megpároljuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük. Sütőpapírt megkenjük olíva olajjal és a fasírt gombócokat kissé ellapítva rátesszük. A fasírtok tetejét is lekenjük olíva olajjal és megsütjük a sütőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése