2013. október 18., péntek

Barackos pudingos csoda

 

Hozzávalók:


A vizes piskótához:
4 tojás
250 g porcukor
9 evőkanál víz
150 g liszt
1 sütőpor

Továbbá:
2 csomag vaníliás pudingpor
1 liter tej
10 evőkanál kristálycukor
7 szem őszibarack

Elkészítés:


A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral , kanalanként hozzáadjuk a vizet, majd a sütőporral összekevert lisztet, majd a tojásfehérjékből keményre vert habot. Sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük aranybarnára.
A 2 csomag pudingporból csomómentes pudingot főzünk. A barackot megpucoljuk, kockákra vágjuk. A kihűlt piskótát apró kockákra vágjuk. Egy tál aljába szórjuk a fele piskótát, ráöntjük a fele pudingot, erre pedig a barackot. Addig rétegezünk, amíg elfogynak a hozzávalók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése