Hozzávalók:
1 kg darál sertés dagadó
só, bors
mustár, ketchup
2 tojás
1 nagy fej hagyma
zsemlemorzsa, olaj
paradicsom
uborkalilahagyma
ketchup
mustár
saláta
toast sajt
Elkészítés:
A darált húst ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk. Hozzáadjuk a 2 tojást 4 evőkanál mustárt, 6 evőkanál
ketchupot, az apróra vágott vöröshagymát, és annyi zsemlemorzsát, hogy
ne legyen túl laza. 1 órát pihentetjük a hűtőben. Utána kerek
húspogácsákat készítünk. Kis olajat öntünk teflonos sütőbe és mindkét
oldalát a húsnak 8 percig sütjük. A Hamburger bucikat kettévágjuk(
előtte mikróban felmelegítjük) és ízlés szerint tehetünk bele salátát,
paradicsomot, uborkát, lila hagymát, sajtot, ketchupot, mustárt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése