Hozzávalók
Az alaphoz:
3 csomag gesztenyepüré25 dkg háztartási keksz (darált)
rum/rum aroma (ízlés szerint)
15 dkg porcukor
A krémhez:
9 dl tej3 csomag pudingpor
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
A babapiskótás réteghez:
3 dl tejrum
1 zacskó babapiskóta
Tetejére:
4 dl HulalaElkészítés:
1, Az alap hozzávalóit összekeverjük, a tepsi aljába nyomkodjuk.2, Elkészítjük a krémet. A 3 pudingport a 9dl tejjel főzzük, hagyjuk kihűlni. ( Nagyon sűrű lesz, de ez a lényeg!)
3, A margarint habosra kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a kihűlt pudinghoz.
4, A gesztenyés masszára öntöm a fele krémet.
5, A krémre, a tejes rumba áztatott babapiskótát rakom.
6, Erre jön a pudingos krém másik fele.
7, A Hulala-t felverem, és a tetejére simítom.
8, Csokireszelékkel szórom meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése