2013. október 18., péntek

Habos gesztenyés Móni receptje alapján

 

 

Hozzávalók


Az alaphoz:

3 csomag gesztenyepüré
25 dkg háztartási keksz (darált)
rum/rum aroma (ízlés szerint)
15 dkg porcukor

A krémhez:

9 dl tej
3 csomag pudingpor
20 dkg porcukor
25 dkg margarin

A babapiskótás réteghez:

3 dl tej
rum
1 zacskó babapiskóta

Tetejére:

4 dl Hulala

Elkészítés:

1, Az alap hozzávalóit összekeverjük, a tepsi aljába nyomkodjuk.
2, Elkészítjük a krémet. A 3 pudingport a 9dl tejjel főzzük, hagyjuk kihűlni. ( Nagyon sűrű lesz, de ez a lényeg!)
3, A margarint habosra kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a kihűlt pudinghoz.
4, A gesztenyés masszára öntöm a fele krémet.
5, A krémre, a tejes rumba áztatott babapiskótát rakom.
6, Erre jön a pudingos krém másik fele.
7, A Hulala-t felverem, és a tetejére simítom.
8, Csokireszelékkel szórom meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése