2013. október 18., péntek

Tejszínes kukoricás csirke penne tésztával


 

Hozzávalók:

1 db nagyobb csirkemell
1 közepes vöröshagyma
olaj
2 gerezd fokhagyma
só bors
oregánó
majoranna
bazsalikom
5 dl főzőtejszín
1 doboz csemege kukorica


Elkészítés:

Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a ledarált fokhagymát, és ráöntjük a csíkokra vágott csirkemellet. Pirítás közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a majorannát, bazsalikomot, oregánót. Mikor a csirke minden oldala fehér, ráöntjük a tejszínt és a kukoricát. Hagyjuk, hogy felforrjon a tejszín és besűrűsödjön. Penne tésztával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése